مجله تکنولوژی در صنعت دوربین مداربسته / نصب دوربین مداربسته

تکنولوژی ، دوربین مداربسته ، قیمت دوربین مداربسته / هایک ویژن / دوربین مدار بسته

مجله تکنولوژی در صنعت دوربین مداربسته / نصب دوربین مداربسته

تکنولوژی ، دوربین مداربسته ، قیمت دوربین مداربسته / هایک ویژن / دوربین مدار بسته

چگونه گوگل کیفیت محتوا را تشخیص می دهد

الگوریتم های جست و جوی گوگل از عوامل بسیار متفاوتی استفاده می کنند که “سیگنال” نام دارند. این سیگنال ها برای تشخیص کیفیت محتوا استفاده می شوند. این سیگنال ها و اثربخشی هر کدام کاملا مخفی نگه داشته می شوند. اما نگران نشوید. زیر تولید کنندگان محتوا در تاریکی قدم بر نمی دارند.

این مقاله بخشی از عوامل و تأثیرگذاری هر کدام را برای شما توضیح خواهد داد. بسیار مهم است که بعد از خواندن این مقاله نه تنها به راهنمای کیفیت محتوای گوگل توجه کنید، بلکه آن را به عنوان بخشی درونی از تولید محتوای اینترنتی بکار گیرید. آمار گوگل نشان می دهد که در هر ۲۴ ساعت ۲ میلیون مقاله و پست خاص در بلاگ ها منتشر می شود. با توجه به این حجم بالای آمار، هدف رسیدن به رتبه یک در نتایج جست و جوی گوگل در یک عبارت کلیدی رایج، کاری غیرممکن به نظر می رسد!

article_image_one_184.jpg

کیفیت محتوا چیست؟

سئو همه چیز من و شما شده است. جناب آقا ی مت کاتز ( دوست و دشمن چندساله ما ) و اعضای تیم او در وب-اسپم یک سایت به نام راهنمای وب مستر(Webmaster Guideline) را طراحی کرده ایم. این راهنما به سایت شما کمک میکند تا گوگل شما را پیدا کرده و بعد از شاخص بندی، رتبه شما را مشخص کند.” این سایت نکات فنی و تجربیات کاربران را بیان می کند. سپس این سایت به مسئله کیفیت محتوا می پردازد. در این راهنما به صراحت بیان شده است که راهنماهای متفاوت با هدف درک دقیق طراحی نشده اند. پس برای برند شما بهتر است تا از اصول گمراه کننده این راهنماها استفاده نکنید. بلکه بهتر است شما از اصول پایه پیروی کنید. در ضمن هیچ جایگزینی برای خواندن آن به جای راهنمای گوگل وجود ندارد و تنها شما می توانید از روش های اصلی زیر، رتبه خود را بالا ببرید:

  • سعی نکنید افراد را گول بزنید. از روش های غیر خلاقی و منفی استفاده نکنید.

  • زمان و منابع مناسب خرج کرده تا در تخصص مخصوص شما، از دیگران متمایز شوید. شما باید ارزش ویژه برای کاربران خود ایجاد کنید.

گوگل همین طور با سازمان های دیگری نیز قرار داد دارد. این سازمان ها از کارمندان خود می خواهند که کیفیت نتایج جست و جو را با انجام دادن جست و جو بررسی کنند. این بازخورد کیفیت محتوا را مشخص نکرده و بر رتبه شما تأثیری ندارد. این کار برای بررسی عملکرد بهینه الگوریتم در شاخص گذاری کیفیت جست و جو ها صورت می گیرد.
گوگل دسته بندی های متفاوتی برای محتواها دارد. این کار باعث می شود کیفیت محتوا در نیچ خود مشخص شود. محتوای حیاتی همان محتوایی است که سایت شرکت در مورد محصولات یا خدمات خود ارائه می کند. اما محتوای مفید می تواند به سوالاتی پاسخ دهد که وب سایت شما به آنها پاسخ ندارد است. در ضمن بازنگری و تحلیل محصولات و خدمات و پیشنهادات در مورد روش استفاده نیز از محتوای مفید محسوب می شوند. محتوای مرتبط شامل یک بازنگری، توسعه محتوای قبلی یا شاید پاسخ به سوالات سطحی تر می شود. این محتوا معمولا به سوالات ساده و معمولی افراد در مورد خدمات و محصولات جواب می دهد. محتوای بی ربط مشخصا محتوایی است که هیچ ربطی به عبارت کلیدی جست و جو شده ندارد.
این سازمان های ثالث به طور دستی با اسپم ها مبارزه می کنند. یعنی این سازمان ها محتوای بی ربط را از محتواهای دیگر جدا می کنند. در ضمن این سازمان ها، مسئول پیدا کردن حقه های غیراخلاقی شامل Redirect و کلوکینگ(Cloaking)، لینک های غیرطبیعی، هک کردن، محتوای خودکار، اسپم های کاربران، نوشته های مخفی، سوء استفاده از کلمات کلیدی و محتوای بی ارزش نیز هستند.
بعد از چند بار لو رفتن راهنمای رتبه بندی جست و جو، مدل تفسیر شده از سند برای تمام افراد منتشر شد. این سند ۴۳ صفحه ای حاوی اطلاعاتی می شود که تقریبا هیچ ربطی به بازاریابی درون گرا ندارد. اما تعریف اسپم کردن در این سند بسیار ارزشمند بوده و به شما کمک می کند، بدون نیت از سپمر ها محسوب نشوید.

بیشتر بخوانیدشرکت طراحی سایت      ساخت سایت     طراحی سایت شرکتی

کیفیت برای استراتژی محتوایی شما چه معنایی دارد.

آقای کاتز بازاریاب های اینترنتی را تشویق کرده تا ” کیفیت محتوای خود را بالا ببرند”، مخصوصا از نظر قبول پست های مهمان. به زبان شفاف تر، اصیل بودن و کیفیت از نظر گوگل، رابطه ای متقابل دارند. راهنماهای رتبه بندی جست و جو بیشتر بر تخصص و اقتدار تمرکز می کنند. پس اگر شما تنها اصول پایه (اصول بیان شده در راهنماها) را دنبال می کنید، به هیچ وجه اصالت محتوای خود را به گوگل نشان نمی دهید. حتی شما نمی توانید به گوگل نشان دهید که تلاش می کنید ، محتوایی اصیل و با کیفیت ارائه کنید. نوشتن چیزی که قبلا رقبای شما در مورد آن مقاله نوشته اند، هیچ سودی نخواهد داشت، مگر اینکه مطلب شما ارزشی را به موضوع اضافه کند. استفاده کردن از محتوای رقبا و ایجاد کمی تغییر کوچک در آن، حتی می تواند عواقب مضر نیز به همراه داشته باشد.
آیا تلاش مداوم برای تمایز پیدا کردن در کیفیت، بدین معناست که شما باید تنها بر اخباردزدی، تمرکز کرده یا اینکه تنها بر محتوایی تمرکز کنید، که تا به حال پوشش داده نشده است؟ نه، این تنها راه شما نیست. اما این راه ها باعث افزایش ارزش به محتوا می شوند. این محتوای ارزشمند بازتاب دهنده صدا و شخصیت شرکت شماست. مدیر شما باید انرژی زیادی را صرف راه اندازی شرکتی کند که باعث افزایش ارزش به بازار می شود. محتوای تولید شده توسط شرکت شما نیز باید همین کار را انجام دهد. این محتوا باید حضور قدرتمند شما در بازار را با افزایش ارزش به صنعت شما، نشان دهد.
کیفیت به معنای بررسی عمیق تر موضوع مورد تمرکز شرکت شماست. این به معنای تمرکز بیش از حد بر یک موضوع نیست. شما باید بر موضوعات متفاوت تمرکز کنید. اما شما باید هر کدام از موضوعات را به طور عمیق پوشش دهید. محتوا باید طوری باشد که مطابق با شخصیت خریداران باشد. شما می توانید از شخصیت و توان تجاریی استفاده کنید که در بازار شما کاملا جدید و نو آورانه است. البته، شما هر مدل که محتوای خود را به نمایش می گذارید، باید به یاد داشته باشید، که محتوا باید ارزش افزوده داشته باشد. برای این کار باید مقالات دیگر در صنعتتان را بررسی کرده و ببینید مسایل تا چه حد پوشش داده شده اند. شما می توانید از این مقالات نکته برداری کنید. این نکات برای نوشتن محتوایی با ارزش مفید خواهد بودند. شما باید هر چه بیشتر بر مسایل خاص خودتان تمرکز کنید. سعی کنید مسایل را از نقطه نظری تازه بیان کنید. مقایسه های منطقی اما نوآرانه انجام دهید.
اگر شما کارآفرینی نوپا هستید، شیوه و صدای خاص خود را به دیگران نشان دهید. از دانش خود استفاده کرده و مسایل را تفسیر کنید. نحوه اشتراک گذاشتن محتوای با کیفیت به خودتان مربوط می شود، اما محتوا باید آنقدر متفاوت باشد که باعث افزوده شدن ارزش به موضوع اش شود.

کیفیت محتوا باید در راستای استراتژی شما باشد

 کلوکینگ
 متن(تکست) مخفی
 سوء استفاده از کلمه کلیدی
• عنوان های صفحه گمراه کننده
ممکن است در نتایج جستجوی فارسی همچنان به علت عدم سود دهی مناسب برای گوگل مطالب بالا زیاد مهم نباشند ولیکن این ها عملکردهایی هستند که گوگل آنها را ممنوع اعلام کرده است، اما تنها روش های سئو منفی محسوب نمی شوند. به نظر من :
 تنها به این خاطر که گوگل در حال حاضر چیزی را منع نمی کند، بدین معنی نیست که مسایل خاص را قبول دارد.
اگر شما از کلمات کلیدی دنبال دار به طور غیرطبیعی استفاده کنید، رتبه شما در صفحات جست و جو پایین نمی آید؟ شاید این طور باشد. اما توجه داشته باشید که اگر در حال حاضر چنین اتفاقی رخ ندهد، حتما در آینده اتفاق خواهد افتاد.
البته یک مسئله جالب در راهنمای گوگل وجود دارد. در این راهنما به شما پیشنهاد می شود از خود چنین سوالی بپرسید ” اگر موتور جست و جو وجود نداشت، چنین کاری را انجام می دادید؟
آیا بازاریابی محتوای در فضای دیجیتال، بدون وجود موتورهای جست و جو، هیچ معنایی خواهد داشت؟ بعضی از متخصصین جست و جو چنین فرضیه ای داده اند که در آینده اینترنت آنقدر از محتوا اشباع می شود که موتورهای جست و جویی مثل گوگل، بینگ و یاهو، بی استفاده تلقی خواهند شد. اما این زمان در آینده ای بسیار دور قرار دارد(البته اگر فرضیه را درست در نظر بگیریم!). در این میان، ما باید بهترین عملکردها را برای نوشتن محتوا مناسب با شخصیت خریداران در بازار هدف، دنبال کنیم. ما باید محتوایی بسازیم که مفید بوده و ارزش ویژه در خود جای داده است. محتوا باید طوری باشد که افراد به عنوان منبع به آن رجوع کنند و طوری طراحی شده باشد که تجربه کاربری مناسبی برای بازدیدکنندگان به همراه داشته باشد.

آیا راهنماهایی های کیفیت محتوای گوگل کافی هستند؟

آیا راهنمای کیفیت محتوای گوگل حاوی تمام اطلاعاتی می شود که برای موفقیت تجارت الکترونیک شما الزامی هستند؟ آیا شما می توانید با پیروی از این راهنما محتوای با کیفیت بسازید؟ احتمالا جواب منفی است، اما این راهنما بهتر از هیچ چیز است. توجه داشته باشید که گوگل از تولید کنندگان محتوا و متخصصین سئو متنفر نیست. او تنها از افرادی دوری می کند که حاضر نیستند به روش های قانونی و طبیعی وب سایت دارای اقتدار بسازند. شبکه های اجتماعی را نیز از دست ندهید……

ساختن چنین وب سایتی به زمان و منابع زیادی نیاز دارد. هیچ میانبری در این راه قابل قبول نیست! مثلا همین بانی اسپرت خود ما برای کسب رتبه مسیری ۸ ماهه را طی کرده است !

پا نوشت

طراحی سایت ،  طراحی سایت اصفهان ، طراحی سایت شیراز ، طراحی سایت رشت ، طراحی سایت کرج ، طراحی سایت مشهد ، طراحی سایت یزد ، طراحی سایت کرمان

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد